A HBLF-ROMASTER Alapítvány és a ROMASTER program támogatói augusztus 11. és 15. között nyári tábort szerveztek a program keretében támogatott fiataloknak. A táborban a diákokat szakmai és kulturális programokkal, kirándulással vártuk.


A fiatalok látogatást tettek többek közt a Paksi Atomerőmű Látogató központjában, a Szinergia Kft. támogatásának köszönhetően a táborlakók tréningen vettek részt „Másság – Egyformaság - Kultúrák” témában. Ellátogattak a Budapesti Gazdasági Főiskolára is, a Pfizer szervezésében pedig lehetőségük volt találkozni Balogh Attila újságíróval, az MTI munkatársával. Az IBM és a ProfiPower munkatársai lehetőséget biztosítottak a diákoknak, hogy gyakorló HR szakemberektől és munkaerő-közvetítőktől kapjanak tanácsokat, hogy hogyan készüljenek fel egy állásinterjúra, miként írjanak önéletrajzot, mi a titka a sikeres álláspályázatnak. A fiataloknak Szegvári Katalin tartott kommunikációs tréninget, továbbá prezentációs készségfejlesztő gyakorlaton vettek részt. A kulturális programok során a diákok többek közt ellátogattak a Sziget Fesztiválra, megtekintették a Láthatatlan kiállítást, a tábori program pedig egy Dunai hajóúttal zárult.


Ezúton is szeretnénk megköszönni minden a ROMASTER programhoz eddig csatlakozó vállalatnak, hogy támogatják kezdeményezésünket. 

 

Dsc 5751

Dsc 5838
Dsc 5697