A 2010 nyarán megrendezett Romaster tábor nagyon izgalmasnak ígérkezett. Nem csak azért, mert számtalan, rendkívül sokszínű és hasznos program szerepelt a meghívóban, hanem azért is, mert a címjegyzékben számos ismerős névre bukkantam.

Nagyon jó volt találkozni azokkal a céges mentorokkal,a támogatott diáktársaimmal, a HBLF munkatársaival és azokkal a médiával foglalkozó emberekkel, akik velünk is foglalkoznak. Tanúlságos és hasznos programokon vettünk részt, amelyek akár a közeli, akár a távolabbi jövőben csak hasznunkra válhatnak. Már ma is kamatoztathatjuk az állásinterjú, az önéletrajz írás és a  pályaorientáció tréningein megszerzett tudásunkat. Külön örültem az idegen nyelven folyó programoknak, ahol megtanulhattunk jól prezentálni.

Külön felüdülés volt a kulturális programok nyújtotta kikapcsolódás, hajókázás, kiállítások, hogy a Sziget fesztivált már ne is említsem.

Azt hiszem, ez a pár nap nagyszerű volt, hála a támogató cégeknek és természetesen legfőképp a HBLF munkatársainak, akik mindezt nekünk megszerzvezték, nem kevés munkával,odaadással és lelkesedéssel.

Mégegyszer köszönöm.