A tavaszi táborra, április. 21-22-én került sor, csodaszép verőfényes napon.

A többiekkel az Aranybika Hotel előtt találkoztunk, mindenki nagyon kedves, barátságos volt már a kezdetektől. Azt hittem én leszek az egyedüli, aki először vesz részt a táborban, azonban nem így volt. Csodaszép, modern szállodában laktunk, kényelmes, otthonos szobákkal. Mindjárt, hogy lepakoltunk elindultunk a National Instruments épületébe, ahol bepillantottunk a gyártás mögé, védőfelszerelésben, ahogy kell. Izgalmasnak találtam, hiszen azelőtt még sohasem voltam ilyen helyen. Ezt egy ebéd követte, majd két ott dolgozó vezető beszámolóját, előadását hallgattuk meg.

Nagyon sok jó tanáccsal láttak el minket, mire számítsunk a jövőben, mit hogyan csináljunk.

Ezután elsétáltunk a debreceni Plázába, ahol egy 3D-s animációs filmet néztünk meg. Később vacsorázni indultunk, ami nagyon kellemes helyen volt, az étel mennyisége valamint minősége nagyon megfelelő volt.

Este még egy jó játszottunk a Hotel aulájában, ahol már sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, több dolgot tudtunk meg egymásról.

Másnap a reggeli után városnézésre indultunk, fontos információkat tudhattunk meg a Főtérről, a Nagytemplomról. Villamossal  a Nagyerdőhöz mentünk, meglátogattuk az Egyetemet, be is nézhettünk oda. Ebéd következett, majd felpakolás és mindenki ment haza.

Egyik programon sem unatkoztam, jól éreztem magam, jó volt a társaság. E tábornak köszönhetően új barátokra leltem, új információkkal gazdagodtam. A következő táboron szintén szeretnék részt venni.

Egyetlen apróság volt, ami nem nevezhető éppen problémának: az hogy túl rövidnek tűnt. Lehetséges, hogy csak számunkra volt rövid, hiszen azt mondják, hogy jó társaságban telik az idő. Itt pontosan bebizonyosodott számunkra. Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a programon!