Az idei nyári táborban vettem részt először, hiszen nemrég kerültem be a programba. Csillebércen töltöttünk el 4 napot. Nagyon féltem attól, hogy miként fogok barátokat szerezni, mert számomra mindenki ismeretlen volt Flórán, Eszteren és a Kincsőn kívül.

Elsőként a Budapesti Agyaghadsereget tekinthettük meg, ami számomra nagyon izgalmas volt egyrészt, mert már a családommal is terveztük, hogy majd megnézzük, másrészt pedig sikerült összebarátkoznom a résztvevőkkel és a helyzettel is. Azután hajókázás volt a Dunán ami szintén gyönyörű látvány.

A további napokban nagyon sok tréningen vettünk részt, de ezek közül nekem a Momentán Társulat és a Junior Achievement tréningek kimagaslóan tetszettek. Úgy gondolom ezek a tréningek azért jók számunkra, hogy összeszokjunk és hogy könnyedén tudjunk barátkozni és ismeretlen helyen ismeretlen emberekkel könnyen föltalálni magunkat.

Vodafone céglátogatáson is voltunk, ahol mindent nagyon részletesen megfigyelhettünk  és számomra nagyon érdekes dolgokat hallhattam. A Magyar Nemzeti Bankban is volt szerencsém ellátogatni, az én részemről ez egy nagyon pozitív csalódás volt, én úgy gondoltam, hogy ez egy nagyon felsőbbrendű helyszín, ahol semmi érdekes nincs, de amikor körbe vezettek és láttam, hogy milyen érdekes és gyönyörű, akkor nagyon elcsodálkoztam. Nagyon érdekes játékokkal játszhattunk és készíthettünk érdekes dolgokat.

Péntek este színházba mentünk ahol a Robin Hoodot nézhettük meg, én úgy gondolom nem csak nekem, hanem mindenkinek tetszett tényleg nagyon jó volt. Az állatkertben is voltunk, ahol sajnos nem mindent tudtunk megnézni, mert kevés volt rá az idő, de nagyon jó volt ott is.

Nagyon jól éreztem magam és szeretnék még máskor is részt venni, és szerintem, aki most nem jött el, az nagyon bánhatja, mert ilyen lehetőséget senkinek nem szabad elhalasztania és szeretném még megköszönni Flórának Eszternek és  a Kincsőnek, hogy megszervezték ezt a tábort!