Idén már sokadik alkalommal vettem részt a táborba, és most sem csalódtam, mert mint mindig, most is nagyon jól éreztem magam. Már sokszor voltam a táborban, de minden évben nagyon kíváncsian vártam, hogy mikor jön már a nyár, hogy  találkozhassam a régi barátaimmal, akiket nagyon megszerettem.

Kellemesen csalódtam az új diákokban, akik nagyon nyitottak voltak felém és bizalmat szavaztak nekem. Szövődtek új barátságok is, aminek nagyon örülök. A programok nagyon élmény dúsak, hasznosak, szórakoztatóak, tanulságosak voltak.

Nekem minden nagyon tetszett, de legfőképp a színház, a jazz fesztivál, a Momentán Társulat, az állatkert és az esti gitározós „grillparti”. Nagyon tetszett a dunai hajókázás, amin már részt vettem néhányszor, de még mindig nem tudom megunni Pest gyönyörű látványát. A csapatépítő tréningeket, nagyon hasznosnak találtam, mert jobban meg tudtuk ismerni egymást és önmagunkat. Az állatkert nekem egy fantasztikus élmény volt, mert visszahozta a gyerekkorom. Úgy rohangáltam a ketrecek között, mint egy 5 éves kisgyerek. Nagyon emlékezetesek a számomra az éjszakai Erdőmesteres kirándulások, beszélgetések is.

Rengetek dolgot fel tudnék sorolni, hogy mi volt számomra az emlékezetes, de szerintem mindenki látta, hogy a tábor elejétől a végéig fülig ért a szám. Talán nem is tudom mikor nevettem utoljára ilyen felszabadultan.

Egyszóval nekem megérte ezt a 4 napot, minden szempontból. Gazdagabb ember lettem. Régi és új barátokra tettem szert, hasznos programokon vettem részt, olyan helyeken jártam, ahova nem biztos hogy eljutottam volna, rengeteget nevettem.

Egy kicsit szomorú érzésekkel tölt el az a tudat, hogy többé már nem lehetek veletek a tábor keretein belül, hiszen ha minden jól megy decemberben „lejár a mandátumom”, de köszönöm mindenkinek a barátságát és hogy megismerhettelek benneteket.

Köszönöm nektek Flóra, Eszter, Kincső! A lehetőséget, a fáradozást, a türelmet és mindent…..! Legyetek mindig vidámak, optimisták!