Nagyon izgultam, miközben tartottam Budapest felé, mivel ez volt az első ROMASTER tábor, amiben részt vettem. Így utólag rájöttem, hogy kár volt aggodalmaskodni, mert nagyon jó csapat jött össze, sok új ismertséget és barátságot kötöttem, amit nagyon fontosnak tartok, a leendő roma vezetőknek úgy gondolom ismerniük kell egymást, az együttműködés és a példamutatás miatt. 

A Krauthammeres előadás tetszett a legjobban a szakmai programok közül. Nagyon sok érdekes dolgot tanulhattunk, amit a jövőben, felvételi elbeszélgetéskor javunkra fordíthatunk. A Morgan Stanley csapatépítő tréningje is jó volt, mivel mindenki személyre szabott tanácsokat kapott. Az SAP-nál tett látogatás, valamint a Coca-Colánál tett látogatás is érdekes, maradandó élmény számomra. Ez utóbbi különösképpen, mivel betekintést nyertünk egy hatalmas cég gyártástechnikájába.

A kulturális programok mindegyike tetszett, legfőképpen az augusztus 20-i ünnepi tűzijáték megtekintése, és a libegőzés is egy élmény volt.  A társaság jó volt, a programok is, szép szállásunk volt a Duna parton, modern, szép volt a hotel.

Mindent összevetve egy felejhtetetlen élmény volt ez a pár nap, remélem a tavaszi táborban is részt vehetek. Magam részéről egy tőzsde- brókercéget néznék meg a legszívesebben