Őszinte izgalommal készültem a nyári táborra, mert nekem még ez volt az első. Ezelőtt egyszer voltam egy tavaszi táborban, Debrecenben. Kicsit tartottam az új emberektől, illetve Budapesttől, mivel most utaztam először magamban oda. És nem bántam meg. Ez volt az augusztusom fénypontja. Nem is tudnék kiemelni olyan programot, amely a legjobban tetszett, mert egyszerűen mindet imádtam.

 

Az első naptól tartottam a legjobban, mert a prezentációkészítés kissé gondot okozott nekem, mivel először készítettem és adtam elő. De ez is oktalan volt. Nagyon jól szórakoztam, és az utána következő Momentán társulattal történő csoportépítő tréning pedig nagyon kötetlenül és viccesen telt el.

A többi napot is ugyanilyen barátságosan töltöttük.  Azt hiszem, mindenki nevében beszélhetek, hogy a pesti libegőzés óriási élvezet volt. Illetve a tűzijáték, és az összes céglátogatás elnyerte a tetszésem. Az öt nap alatt, amit ott töltöttem rengeteg új barátot szereztem, és ismeretséget kötöttem. Örökké emlékezni fogok például arra, hogy esténként Activityt játszva mennyire összekupálódott a csapat.

Összességében nagyon sűrű programokon vettünk részt, és eléggé tartani kellett az ütemet az idővel, de megérte! Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem.