Idén is megrendezésre került a HBLF-Romaster nyári tábor, amelyben szerencsére én is részt vehettem, és remekül éreztem magam minden programon. Augusztus 19-23 Budapesten volt a csapat, ahol egy remek szállodában, a Hotel Rómaiban tartózkodtunk. Az első napot miután mindenki megérkezett egy ebéddel indítottuk, s ezután egy számomra emlékezetes tréning következett, amit Galambos Ágnes tartott. Őt nagyon megkedveltem, mert közvetlen volt velünk, és rendkívül színes programot szervezett nekünk, ami nemcsak vicces hanem rendkívül hasznos is volt.Sokat tanultam arról, hogyan is kell jól prezentálni.

Nagyon sok jó programon vettünk részt, melyekből én még kettőt szeretnék kiemelni. Az egyik ilyen a Momentán Társulat által szervezett kis játékos csapatépítő tréning. Velük a tavaszi táborban is igazán jól szórakoztunk, és most sem okoztak csalódást. A másik pedig a Morgan Stanley által szervezett assasment center tréning, ahol is kis csapatokban hajórészeket kellett építenünk, s azokat eladni a többi csapatnak. Ebben a játékban nem csak a többieket ismertem meg jobban, hanem saját magamat is, és kiderültek számomra mik az erősségeim, és milyen területen kell még magam fejleszteni.

A végére hagytam a számomra legérdekesebb programot, a Coca Cola cég látogatást. Nagyon részletes  bemutatót kaptunk az ott történő folyamatokról, és számomra rendkívül érdekes volt minden amit hallottam.

A sok programon sok élménnyel gazdagodtam, és nagyon jól éreztem magam, s ezenkívül rengeteg csodás emberrel ismerkedtem meg. Mindenki nagyon barátságos volt, és a baráti légkör tudott kialakulni közöttünk, mind az első napi tábortűznél, mind a tűzijátéknál és mindene programnál. Nagyon örültem, hogy ott voltam, és remélem jövőre újra részt vehetek a táborban, és újra találkozok mindenkivel.