A HBLF hatodik alkalommal rendezte meg hagyományos nyári táborát (augusztus 21-25-e között), amelynek célja, hogy megerősítse a diákok és mentoraik közötti kapcsolatot, fejlessze a diákok tudását, kompetenciáját, és megalapozzon egy jövőbeli közösséget.Idén 21 diák csatlakozott a tábori programhoz.

A tábor keretében volt improvizációs csapatépítő tréning a Momentán Társulattal, a diákok pályaorientációs mérésen vettek részt a Bárányfelhő Alapítvány szervezésében, pénzügyi oktatást tartottak nekik a Morgan Stanley kollégái (családi költségvetés, pénzügyi tervezés és hitelek, diákhitel témákban), a fiatalok ellátogattak az E.On székesfehérvári egységébe, ahol megismerkedhettek a különböző szakterületekkel. A Hewlett-Packard pénzügyi igazgatója interaktív előadást tartott arról, miért nélkülözhetetlen a nyelvtudás és hogyan lett az angol a munka nyelve a világon. Szó volt továbbá a közösségi média felelős használatáról, a Krauthammer Hungary tréninget tartott személyes márka építése és konstruktív szemlélet témákban. Az OD Partner Kft. foglalkozást tartott a mentor-mentorált kapcsolatról egy szélsőséges eset feldolgozásán keresztül.

Dsc 2138a

Céglátogatáson az E.ON-nál

A szakmai programok mellett megannyi kulturális program részesei voltak a fiatalok: látogatást tettek a Vámpírok Bálja musical előadáson (Roman Polanski eredeti darabját nemzetközi alkotógárdával, új köntösben állította színre a PS Produkció a Magyar Színházban), 3D-filmvetítésre látogattak illetve a budapesti Sziklakórház Múzeumban tárlatvezetésen vettek részt.