Nagyon örülök, hogy részt vehettem a 2013-as nyári táborban. Mivel még új vagyok és ez volt az első táborom, nagyon izgultam. Budapest felé tartva ambivalens érzések keringtek bennem. Hajtott a kíváncsiság, az új emberek , helyek megismerése. Azonban a családom hiányával küszködtem. Viszont egy életre szóló élmény volt számomra.

Itt találkoztam először más diákokkal, akik már a program résztvevői voltak. Nagyon szimpatikus és kedves  volt mindenki. Jó volt végre megismerkedni olyan fiatalokkal, akikkel közös a célunk és hasonló helyzetben vannak, mint én.

Az első nap miután mindenki megérkezett elfoglalta szobáját a szobabeosztás szerint a szálláson ebédeltünk. Aztán az újaknak a Bárányfelhő Alapítvány pályaorientációs mérésekkel készültek, amiket később meg is kaptunk. Ez még magabiztosabbá tett, hogy jó úton járok. Nagyon tetszett a Momentán Társulat csapatépítő tréningje. Játékos , vicces módja egymás megismerésének. Jobban az esti bográcsozásnál alakult a csapat.

Másnap a Morgan Stanley pénzügyi oktatást tartott két témában: Pénzügyi tervezés, Hitelek-Diákhitelek. Érdekes volt,  és tanulságos megtudtuk mibe érdemes és  mibe nem érdemes belevágni.

Céglátogatást tettünk az E ON cégnél, Székesfehérváron. Mélyebb betekintést nyerhettünk a cég működésében pl. az ügyfélszolgálati irodába, alállomás irányító helyiség üzemirányítási központba.

A kulturális programok mindegyike tetszett a mozi, a múzeumlátogatás,a színház. Csodás élmény volt.

Nagyon jól éreztem magam és remélem jövőre is részt vehetek, és újra találkozhatok mindenkivel. Nem utolsó sorban nagyon szépen köszönöm a táborozó diákoknak és persze a lányoknak, hogy ilyen élményekkel dús 4 napot tölthettem el és olyan emberek barátságát tudhatom magaménak, akiket tisztelek becsülök. Nagyon hálás vagyok a több éve csatlakozó diákoknak a sok útmutatásért és tanácsért, ami nagyban megerősített, hogy nincs lehetetlen, bátran állj ki magadért, mert mi vagyunk a jövő záloga!