Az idei 2015-ös tábor volt az első amin résztvettem. A nyár elején még nem izgultam, de minél közelebb kerültem az indulás időpontjához annál jobban vártam, hogy részt vehessek rajta.

Amikor megérkeztem-kicsit megkésve-a szállásra a többiek aranyosan és segítőkészen fogadtak. Örültem, hogy a megszokott társaságukba bevontak és befogadtak. A programok közük kettőt melnék ki ami nagyon tetszett. Az egyik a GROW csoprtal való beszélgetés és feladatok. Könnyített a megismerésben és szóbaelegyedésbe az a feladat amikor egymásnak kellet megnyilni és beszélni saját magunkról. Sokat segített a négy lépéses én-üzenet az érzésein elmondásában, így már sokkal jobban érzem magam és nem kell azon gondolkoznom hogyan fejezzem ki az érzéseim.
A második pedig a BP-nél való céglátogatás volt. Érdeks volt betekintést nyerni egy ilyen nagy cég mindennapjaiba. Nagyon tetszett a csoportfeladat amit kaptunk. A feladat közben két ott dolgozó figyelte, hogy hogyan oldjuk meg a feladatot és ki-ki hogyan vesz részt benne. A feladat végén elmondták véleményüket a csoport munkályáról és hogy ki milyen szerepet töltött be, majd személyenként is elmondták hogy milyenek lehetünk a való életben és más közösségben.
Ezalatt a három nap alatt, olyan embereket ismertem meg akikkell szeretném mindig tartani a kapcsolatot. Úgy érzem sikerült elnyernem a bizalmukat, és barátságot kialakítani. Köszönöm a HBLF-ROMASTER Alapítványnak ez a csodálatost tábort és a lehetőséget arra, hogy a kapcsolati tőkémet bővíthessem.