A HBLF-ROMASTER Alapítvány pályázatot hirdet hátrányos helyzetű, magukat cigánynak valló középiskolai diákok, illetve felsőoktatásban tanuló hallgatók részére.

Bármikor elküldheted pályázati anyagodat az év során! 

 

A HBLF a 2007-es évtől hátrányos szociális helyzetben lévő középiskolás roma diákok tanulmányait támogató rendszert hozott létre. A 2017-es évtől a pályázási lehetőséget megnyitjuk a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára is. A ROMASTER Program célja, hogy elősegítse a roma értelmiségi réteg fejlődését, támogassa olyan diákok továbbtanulását, életkörülményeinek javítását, akik erősen rászorultak és tanulmányi teljesítményük alapján jó eséllyel fognak továbbtanulni.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK RÉSZÉRE

 

A 2017-es évtől kezdve olyan középiskolás roma diákok jelentkezését is várjuk, akik célja a sikeres érettségi vizsga (A kategória). Emellett továbbra is várjuk olyan roma diákok jelentkezését, akik célja a sikeres érettségi vizsga megszerzésén túl, diplomát adó felsőoktatási képzésen való részvétel, a diploma sikeres megszerzése minimum a szükséges nyelvvizsgákkal együtt (B kategória).

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS FELSŐOKTATÁSBAN TANULÓ HALLGATÓK RÉSZÉRE

 

 

ÖNKÉNTES NYILATKOZAT ROMA SZÁRMAZÁSRÓL