HBLF Romaster Logo  ESÉLYPROGRAM A JÖVŐ ROMA VEZETŐIÉRT

 
A ROMASTER tehetséggondozó programot 2007 februárjában közösen hívta életre a Magyar Üzleti Vezetők Fóruma (HBLF) és az IBM Magyarország. A program célja, hogy a roma társadalomban tovább bővüljön a megfelelő nyelvtudással és felsőfokú végzettséggel rendelkező közösség, amelynek tagjai versenyképes tudással, egyenlő esélyekkel lépnek a munkaerőpiacra, vagy saját vállalkozásukon keresztül lesznek aktív résztvevői a versenypiaci környezetnek. A program lényeges elemei a vállalati mentorálás illetve, hogy csak azokat a középiskolás diákokat támogatja, akik gazdasági, műszaki, jogi vagy egészségügyi irányban tervezik a továbbtanulást és a diploma megszerzését.
 
Résztvevő vállalatok a Romaster Programban
 
IBM Magyarországi Kft., BP Business Service Centre Kft., Citi Magyarország, Cser Könyvkiadó,  E.ON Hungária Zrt., EY, GE Hungary Kft., GlaxoSmithKline, Hewlett-Packard Informatikai Kft., IBM Data Storage Systems Kft, KPMG, Magyar Telekom Nyrt., MOL Nyrt., Morgan Stanley, MrSale Öltönyüzlet, National Instruments (NI Hungary Kft.), OD Partner, OTP Alapkezelő Zrt., Pfizer, Prezi.com Kft., Raiffeisen Bank, SAP Hungary Kft., Shell Hungary Zrt., Telenor Magyarország, TIGÁZ, Vodafone Magyarország, Vodafone Szolgáltató Központ Budapest (VSSB)
 
Várjuk cége jelentkezését a HBLF ROMASTER Programba!
 
 
 hogyan mukodik új     miert sikeres új    finanszirozas új
 

A ROMASTER Program előnyei

vallalatoknak    diakoknak   társ

 

Kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Envelope-icon

Cím:

1067 Budapest, Podmaniczky u. 31., 3. emelet 18.

   

phone icon

Telefonszám:

 06-70-368-4829

   

email

E-mail: alapitvany.romaster@gmail.com    
users-user-female-2-icon

Kapcsolat:

Hegyesiné Orsós Éva

szakmai vezető

Pintér Melinda

kapcsolattartó

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen regisztrációval/jelentkezési lap kitöltésével kifejezetten hozzájárul ahhoz, a Hungarian Business Leaders Forum – ROMASTER ALAPÍTVÁNY az Ön által a jelen regisztráció/jelentkezési lap kitöltése során megadott személyes adatait teljes körűen kezelje.

Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés célja az Ön, vagy az Ön által képviselt szervezet regisztrálása támogatási programjainkra, az adatkezelés alapja pedig az Ön és a Hungarian Business Leaders Forum – ROMASTER ALAPÍTVÁNY között jelen regisztrációval/jelentkezési lap kitöltésével létrejött szerződés.

Tudomásul veszi továbbá, hogy az adatok kezelésére és feldolgozására a Hungarian Business Leaders Forum – ROMASTER ALAPÍTVÁNY munkatársai jogosultak, az adatkezelés ideje határozatlan. Az adatokat a Hungarian Business Leaders Forum – ROMASTER ALAPÍTVÁNY munkatársai ismerhetik meg. 

Tudomásul veszi, hogy kérheti saját személyes adatai pontosítását, frissítését és törlését.

A fentiek bármelyikére vonatkozó kérelem az alábbi elérhetőségeken nyújtható be:
E-mail: romaster@hblf.hu

 

Kitöltöm az adatvédelmi nyilatkozatot!