Az egy hét táborozás ideje alatt, nagyon sok új, szimpatikus, jó érzésű fiatalt ismerhettem meg! Ez alatt az idő alatt, biznunk kellett egymásban, együtt kellett dolgoznunk, segíteni kellett egymást!
A tréningeken fontos és használható tudást kaptunk. Megtanultuk, hogyan lehet sikeres egy interjú, hogyan  készíthetünk el egy prezentációt, hogyan írhatunk meg egy önéletrajzot.
Ellátogattunk a Láthatatlan kiállításra, ahol megismerhettük a fogyatékkal élő emberek mindennapját.
Találkoztunk sikeres roma származású emberekkel, akik példaként állhatnak előttünk. Megismerhettük népünk szokásait, hagyományait!
Nem feledve a sok hasznos program mellett a szórakozást nyújtó Sziget fesztivált, ahová a Romaster program nélkül nem juthattunk volna el. Mindenki nagyon jól érezte magát a Szigeten, talált magának megfelelő helyszínt. Én nagyon jól éreztem magam a roma-sátorban, ahol egy fantasztikus tánc előadást láthattam.
Valamint fergeteges élmény volt még a Party Aréna is ahol több ezer ember társaságában táncolhattam
és bulizhattam.
Az én kedvenc programom mégis a dunai-hajókázás volt. Gyönyörű volt a kivilágitott város! Fantasztikus volt az este minden. Könnyed szellő, szikrázó fények, finom pezsgő. A legjobban ez volt rám hatással!
A táborban történteket tökéletesen nem lehet összefoglalni, ezt át kell élni! Köszönök mindent!