Idén a HBLF-Romaster 2013. Augusztus 21-25-ig nyári tábort rendezett, amelyen jómagam is résztvettem. A helyszín Budapesten volt és itt egy Hotel Romai nevű szállodában szálltunk meg. Kicsit izgultam őszintén szólva, hogy mi vár majd rám, hiszen ez volt a második táborom és azok közül akik szintén részt vettek a táborban nem sok mindenkit ismertem.

Legjobb lett volna naplót vezetni, és abban összefoglalni a táborban történteket, de ki gondolta, hogy az a sok szórakoztató program annyira ki fogja tölteni napjainkat, hogy megjegyezni is alig lehet majd azokat?

Nagyon örülök, hogy részt vehettem a 2013-as nyári táborban. Mivel még új vagyok és ez volt az első táborom, nagyon izgultam. Budapest felé tartva ambivalens érzések keringtek bennem. Hajtott a kíváncsiság, az új emberek , helyek megismerése. Azonban a családom hiányával küszködtem. Viszont egy életre szóló élmény volt számomra.

Idén nyáron, másodjára vettem részt a Romaster Tábor nyári programjaikon. Nem volt kérdés, hogy részt veszek-e, -mentorom hozzájárulásával- ugyanis rengeteg ismerőst, barátot szereztem előző táborok alkalmával.

Augusztus 19-én, egy forró délelőtt várt Eszter engem és két társamat a Keleti pályaudvaron. Onnan elindultunk, s a Római Hotel felé vettük az irányt, ahová lassacskán a többiek is befutottak, és elfoglaltuk a csodaszép, és kényelmes szobákat. Köszöntöttük egymást, némelyikünket régi ismerősként, és persze az újakat ahogy azt kell. A szállás gyönyörű helyen, a Duna partján található, ahonnan pazar kilátás nyílik a tájra.

Idén is megrendezésre került a HBLF-Romaster nyári tábor, amelyben szerencsére én is részt vehettem, és remekül éreztem magam minden programon. Augusztus 19-23 Budapesten volt a csapat, ahol egy remek szállodában, a Hotel Rómaiban tartózkodtunk. Az első napot miután mindenki megérkezett egy ebéddel indítottuk, s ezután egy számomra emlékezetes tréning következett, amit Galambos Ágnes tartott. Őt nagyon megkedveltem, mert közvetlen volt velünk, és rendkívül színes programot szervezett nekünk, ami nemcsak vicces hanem rendkívül hasznos is volt.Sokat tanultam arról, hogyan is kell jól prezentálni.