Az idei nyári táborban már harmadik alkalommal vehettem részt. Nekem az idei tábor tetszett a legjobban, mivel nagyon sok ismerős diákkal találkoztam. Szinte családias már a hangulat.
Nagyon sok érdekes programot és feladatot szerveztek nekünk. A legjobban nekem a Sziget és az esti dunai hajókázás tetszett. A csoportos prezentálás pedig igazi kihívást jelentett. Szerintem a táborban résztvenni azért jó, mert egyrészt nagyon jók a programok, másrészt közösséget épít, barátságok születhetnek.
Nagyon vártam ezt a tábort, mert szerettem volna egy kicsit kikapcsolódni, és új barátokra tenni szert. Szerencsére a vártnál jobban éreztem magam. Az utolsó napokra, szinte családias légkör alakult ki.
Számomra nagyon fontos volt az interjúval és az önéletrajzírással kapcsolatos segítségnyújtás. Hasznosnak tartottam még a prezentációt, amivel kipróbálhattuk magunkat közönség előtt, és tanulhattunk a hibáinkból.
Nagyon érdekes és tanulságos volt számomra a Láthatatlan Kiállítás, ahol bele"láthattunk" egy teljesen új világba. Nagyon szuperek voltak az esti Erdőmesteres kupaktanácsok.
Egyszóval nagyon fantasztikus volt, kivéve az atomerőműig tartó buszozást. Szeretnék jövőre is menni.
A nyári táborban jól éreztem magamat. Az első nap a szalonnasütés volt a legjobb program. A második nap a Sziget tetszett a legjobban, és ha bent maradok a programban, jövőre újra elmehetene a csoport. Paks is jó volt, kivéve a buszon, mert a buszon mindig rosszul érzem magam. Pénteken, a prezentáció előadása miatt izgultam egy kicsit és örültem, hogy a cégtől eljöttek. Szombaton a tréningek nagyon hasznosak voltak számomra, sok új dolgot tanultam. A hajókázás is nagyon tetszett, mert még a Dunán nem hajókáztam és nagyon szép volt.
Nekem a táborról csak pozitív élményem van. Nagyon jól meg volt szervezve. Jó volt találkozni a "régi" diákokkal és nagyon jól összebarátkoztunk az "újakkal" is. Nagyon jó kis csapat alakult ki. Nagyon tetszett, hogy nem csak szakmai programok voltak, és egy kicsit ki is tudtunk kapcsolódni, például a Szigeten és a hajókiránduláson és persze a láthatatlan kiállítás is nagyon tetszett. Remélem lesz még nyári vagy akár tavaszi tábor. Köszönöm szépen, hogy részt vehettem.
A 2010-es nyári táborban első alkalommal vettem részt. Kedvesek és barátian közvetlenek voltak a diákok és a táborvezetők.  Ennek köszönhetően nagyon könnyen lehetett barátságokat kötni.  A programok színesek és sokfélék voltak, így mindenki találhatott számára érdekeset. Számomra a legemlékezetesebb esemény a Sziget fesztiváli közös zenélés lett. A jó hangulat és programok pozitív maradandó élményt adtak, ezért jövőre is igyekszem részt venni a táborban.