Idén 3. alkalommal vehettem rész – támogató cégem segítségével – a Romaster Program nyári táborában. Nagyon örültem, hogy ismét találkozhatok a rég nem látott társaimmal. Megismerkedhettem új emberekkel is és bátran kijelenthetem, hogy jó kapcsolat alakult ki közöttünk.

A programok színesek voltak és változatosak. Szoros volt az időbeosztásunk, de ezzel együtt is élveztem azokat. Amit szeretnék kiemelni közülük, az a BP által szervezett tréning. A céglátogatás nagyon jó hangulatban folyt. A cég munkatársai nagyon kedvesek, közvetlenek és barátságosak voltak. Lelkesítően hatott rám, mennyire elkötelezettek a Romaster Program irányába és szívükön viselik a hozzánk hasonló fiatalok jövőjét, karrierépítési vágyait. A tréning alatt kis csoportokban szituációs gyakorlatot végeztünk, ami alatt jobban megismerhettük egymást és a közös munka élvezettel töltött el. Sok újdonságot megtudtam társaimról és saját magamról is.
Természetesen a programok utáni közös időtöltés sem maradhatott el. Üdítő volt a pörgős ütemben eltelt hosszú nap után egy kötetlen, baráti beszélgetés.
Örülök, hogy idén is részt vehettem a táborban és újra összegyűlt a régi csapat és ismét új emberekkel bővült ez a csodálatos társaság. Remélem, még sok ilyen program vár ránk a jövőben!